Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tájékoztató a Bucka buszok új közlekedési rendjéről 2017. június 16.-tól

A tájékoztató 10 másodpercen belül eltűnik, és átirányítalak a kezdőlapra :D

Tajekoztato-a-Bucka-buszjaratok-menetrend-valtozasarol

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a beérkezett észrevételek és az utasforgalom alakulásának figyelembevétele alapján a szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal és a Volánbusz Zrt. munkatársai kidolgozták a Bucka városrészben közlekedő autóbusz járatok menetrendjének fejlesztését, melyet a Képviselő-testület áprilisi rendes ülésén jóváhagyott.

A fejlesztés eredményeként 2017. június 16-tól a HÉV-re történő átszállás valamennyi járatról és járatra biztosított lesz, így napközben 20 percenként, reggel és délután 15 percenként közlekednek a 682-683 viszonylat járatai, a tanítási időszakban csúcsidőben reggel és délután 12 percenként követik egymást a buszok, mellyel egyidejűleg a Szebeni utca elérése is gyakoribbá válik. Az üzemidő bővebb lesz, így a reggeli első járat korábban, míg az esti utolsó járat később indul.

A 684-es autóbusz viszonylat változatlan gyakorisággal, óránként fog közlekedni, mellyel a Szigethalom autóbusz állomás, Szakorvosi Rendelő és az Igazgatási Központ is közvetlenül elérhető.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.